Élet-Stílus

Lakatos Márk egy anyukát varázsolt dögössé

Lakatos Márkot nem csak a túlsúlyos vagy éppen túl vékony nők keresik fel problémáikkal, hanem gyakran azok az anyák is, akik a szülés utáni időszak miatt gondolnak a teljes átalakulásra.

Gréta 32 éves anyuka, aki nemrég szülte meg első gyermekét. A szülést követően egyáltalán nem tudta elfogadni alakját, főként lógó hasa zavarta, valamint megnőtt tokája. Azért kereste fel a stylistot és csapatát, hogy szakértőkre bízza a rég áhított változtatást. A fiatal, vörös hajú nő egyedül az arcával elégedett, mégsem szeret tükörbe nézni és olyan nyilvános helyre betérni, ahol csupa idegen szempár mered rá, mert szégyelli alakját. Lábait szinte mindig nadrágba bújtatja, de Lakatos Márk megmutatta neki, hogy akár egy feltűnő leggings-szel és megfelelő színű felsőkkel szinte tökéletes új alakot tud magának formálni.

Kapuvári Gréta teljes átalakulásához természetesen a plasztikai sebész, Dr Németh Tamás is hozzájárult, hiszen az anyuka fő gondja, a kötényhasa volt, amit valószínűleg a legtöbb kismama ismer: ez az a bizonyos, a szülés után kitágult, lógó has, vagyis bőr, amit nagyon nehéz, sok esetben lehetetlen mozgással vagy diétával helyre állítani, eltűntetni. A Mommy makeover, vagyis anyuka szépítő műtét után Gréta végre megszabadulhatott a mumusnak tartott hasától, majd új, vagány frizurát és sminket kapott az átváltoztató csapattól. Édesapja és barátnői elhűlve üdvözölték az új külsőbe bújtatott immár valóban dögös anyukát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik