Szórakozás

Orbánékon múlik, mikor szexelhet Damu

Léteznek ugyan intim szobák a legújabb magyarországi börtönökben, de azokat egyelőre nem lehet használni, mert nincs rájuk vonatkozó jogszabály.

Azt, hogy ez mikor születhet meg, a törvényalkotókon múlik, egyelőre nincs erre vonatkozóan semmiféle támpont. Külföldön egyébként már bevált gyakorlat, hogy bizonyos esetekben használhatják ezeket a helyiségeket a fogvatartottak. Igény természetesen a hazai bv-intézetekben is lenne rá.

Mindez Damu Roland kapcsán került szóba, akinek legújabb kapcsolatára a napokban derült fény. Így aztán hiába szeretne a színész intim kapcsolatot létesíteni a pszichiátrián megismert kedvesével, arra a börtönben biztosan nem lesz módja. A legérzékibb pillanataik maximum a beszélőn egy-egy pusziban, kézfogásban merülhetnek majd ki.

Arra azonban lehetőségük lenne, hogy a börtönben házasságot kössenek. Erre kérvényt kell benyújtani, melyet a házasulandók adhatnak be. Az esküvőt az intézet falain belül kell megtartani, vagy az ottani kápolnában, esetleg a kulturális célokra fenntartott helyiségben.

Évente körülbelül 4-6 ilyen eseményt tartanak a hazai börtönökben. Úgy tudjuk, a TV2 egykori sztárja még nem kérelmezte az esküvőt, de szándékában áll a dolog. Ugyanakkor hiába házasodik meg, nászútra biztosan nem viheti el újdonsült feleségét, erre külön szabadságot nem adnak.

Az utóbbi napokban felröppent az a hír is, hogy Damu barátnője máris gyermeket vár. Úgy tudjuk, hogy ha még igaz is a dolog, előnyöket emiatt nem élvezhet a híresség, arra azonban lehetősége lenne, hogy kérvényezze az eltávozást a szülésre. Ezt aztán elbírálják, és ha minden megfelel a törvényi feltételeknek, magyarán biztosak abban, hogy a fogvatartott nem próbál megszökni, akkor esetleg engedélyt kaphat az eltávozásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik