Szórakozás

Titokban gyereket vár Damu új szerelme?

Újabb elképesztő hírt suttognak Damu Roland ismerősei. Azt állítják, azért akarja a színész minél előbb elvenni új barátnőjét, mert gyereket várnak.

Tovább folytatódik Damu Roland szerelmi szappanoperája. A napokban nyilvánosság elé állt egy Edit nevű nő, aki azt állítja, szerelmes a börtönben lévő színészbe, akivel a pszichiátrián ismerkedtek meg. A titokzatos hölgyet nagyon óvják, csak Damu ügyvédjén keresztül lehet vele kapcsolatot teremteni.

A 37 éves nő egyébként gyógypedagógus és két váláson van túl, alkoholproblémák és depresszió miatt kezelték. Az RTL Klub Fókusz című műsorában azt mondta, nagyon szereti a színészt és hisz az ártatlanságában. Megvárja, hogy letöltse börtönbüntetését, mert vele szeretné leélni az életét. Közös családot és két gyereket terveznek, bár valójában csak két hetet töltöttek együtt. Azóta levélben tartják a kapcsolatot.

A TV2 egykori sztárjának környezetében azt suttogják, azért sürgetik annyira a börtönesküvőt, mert Edit állítólag máris várandós, csak azt még titkolja. Úgy tudjuk, Damu valóban kérvényezni akarja, hogy hamarosan elvehesse Editet. Az okokról, azonban senki nem beszél.

Természetesen szerettük volna megkérdezni Damu új szerelmét is az állítólagos terhességről, de Ruttner György arra kért minket, legyünk türelemmel, Edit majd később nyilatkozik. Azt azonban hozzátette, ő nem tud arról, hogy ügyfele új barátnője gyereket várna.

Természetesen ez semmit nem jelent, mert ha valóban titokban szeretnék tartani a várandósságot, akkor egyelőre biztosan nem vallják be a dolgot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik