Szórakozás

Ártatlan? Milliós kártérítés Damunak

Újabb fejlemények Damu Roland ügyében. Úgy tűnik, hogy a színész szinte minden napra tartogat meglepetést.

Bár látszólag beletörődött a büntetésébe a TV2 egykori sztárja, ez valójában nem így van. Ügyvédjét folyamatosan arra kéri, vigye őt ki a börtönből, bizonyítsák be, hogy sem nem nőverő, se nem erőszakolta meg a barátnőjét.

Bár bevonulását követően még reménykedtek benne, hogy a színészt legalább néhány napra kiengedik a börtönből, de ez végül mégsem jött össze. Most azonban ismét arra törekednek, hogy újra elővegyék az ügyet.

Dr. Ruttner György, Damu ügyvédje a Hír24-nek elmondta, hamarosan felülvizsgálati kérelmet adnak be. Ezzel azonban addig várniuk kell, amíg meg nem kapják az írásba foglalt ítéletet, amely példátlan módon mostanáig nem érkezett meg hozzájuk. Ennek okát senki nem érti.

Az ügyvéd azt mondja, nem a kártérítés számukra a fontos, hanem az erkölcsi elégtétel. Szeretnék, ha kiderülne, hogy Damu nem tett semmiféle törvénybe ütköző dolgot.

Ha egyébként ez valóban bebizonyosodik, jelentős kártérítésre számíthat a színész az államtól. Ennek összege akár a 10 millió forintot is elérheti.

Mint tudjuk, ez egyébként egyáltalán nem lenne egyedi eset, volt már erre példa többször is a magyar jogrendszerben. Ráadásul Zalatnay Ciniék is hasonló dologra készülnek, ők is azt szeretnék bebizonyítani, hogy az énekesnő ártatlanul ült két évet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik