Szórakozás

Megnősült az RTL Klub egykori sztárja!

Újabb sztár mondta ki a boldogító igent. Bárdosi Sándor és kedvese, Ildikó igazi vidéki lagzit csaptak. A fotók tanúsága szerint jókedvben nem volt hiány.

A hétvégén mondta ki a boldogító igent egymásnak Bárdosi Sándor és szerelme, Ildikó. A sportoló két évvel ezelőtt ismerkedett meg a lánnyal, és szinte az első pillanattól kezdve tudta, ő az igazi, akivel az egész életét el tudja képzelni.

Az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! műsorának egykori szereplője korábban elmondta, nagyon fél a nagy naptól.  Most bebizonyosodott, Sanyi aggodalma nem volt ok nélküli. “Rettenetesen izgultam, remegett kezem-lábam” – mesélte, sőt azt is hozzátette, az idegességtől hasmenéssel küzdött, ezért csúszott is a ceremónia. Az alapvetően vidám és mosolygós Ildikónál az utolsó pillanatban törött el a mécses, a fiatal feleség a könnyekig meghatódott, amikor a szülőknek mondtak köszönetet.


A fiatal pár elmondta, rettentően jó hangulatban zajlott a hamisítatlan vidéki  lakodalom, a buliban Bebe is részt vett, aki az első adandó alkalommal erabolta Ildikót, és csak azzal a feltétellel adta vissza, ha Sándor elénekel vele egy dalt.

Sándor és Ildikó egyaránt úsznak a boldogságban, életüket már csak egy baba tehetné teljesebbé. A fiatalok arról is vallottak, jóideje dolgoznak már a gyerekprojekten is, így remélik nemsokára szülők lehetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik