Szórakozás

Pótlagzit rendez a műsorvezető

Peller Mariann barátai nem értik, miért nem lehettek ott a műsorvezető esküvőjén. A STORY4 sztárja kárpótlásul pótlagzit rendez.

Futótűzként terjedt a hír miszerint Peller Mariann, a STORY4 műsorvezetője férjhez ment. A boldog pár nem verte nagy dobra a dolgot, így mindössze a legszűkebb család volt jelen az eseményen. A műsorvezető elmondása szerint nem véletlenül döntöttek a felhajtás nélküli esküvő mellett.

„Nem titokban, inkább néhány fontos dolgot elhallgatva tartottuk meg az esküvőt. Egyszerűen szerettük volna megőrizni az esküvő intimitását. Jelentem, sikerült is, hiszen mindössze tizenegyen voltak jelen” – árulta el Peller Mariann, aki délelőtt mondta ki a boldogító igent.

„Az esküvő után sem terveztünk nagy bulit, hiszen ennyi főre nem így készül az ember. Rögtön utána volt egy ebéd, majd ahogy a filmekben szokott lenni, átöltözve behuppantunk az autóba és elindultunk a nászútra. Három napot töltöttünk a Mátrában” – mesélt esküvője részleteiről Peller Mariann, akinek barátai nem örültek a gyors, buli nélküli lagzinak.

„Több barát és rokon is érdeklődött, hogy miért voltak kizárva az egészből. Így most már hivatalosan is be kell, hogy jelentsük: tartunk egy külön bulit, amire ők is eljöhetnek” – nyilatkozta a STORY4 műsorvezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik