Szórakozás

Eltört a mécses az X-Faktor énekesnőjénél

Saját rajongói csaltak könnyeket Muri Enikő szemébe. Az énekesnőt születésnapja alkalmából egy közönségtalálkozóval lepték meg rajongói, amelyről ő mit sem sejtett.

Muri Enikő menedzsre és édesapja is támogatta a rajongókat abban, hogy egy rögtönzött születésnapi találkozóval lephessék meg kedvencüket. A meglepetés annyira jól sikerült, hogy az X-Faktor énekesnője semmit sem sejtett az egészből. Enikő azt hitte, egy átlagos fellépésre érkezik menedzserével. Ám a helyszínre érkezve hamar rájött a turpisságra. Bár az énekesnő azt nem sejtette, hogy a helyiségbe lépve legfanatikusabb rajongói várják majd több születésnapi tortával, és megannyi ajándékkal.

Muri Enikő a kedves gesztustól azonnal könnyekig hatódott, s csak nehezen talált szavakat. Zavarát csak tovább tetézte, hogy rajongói az egyik tortára úgynevezett elfújhatatlan gyertyákat helyeztek, így az énekesnőnek csak segítséggel sikerült elfújnia azokat. Muri Enikőnek szinte feleszmélni sem volt ideje, hiszen a jókívánságok után jöttek az ajándékok, amelyek között ott volt Muri Enikő első nem hivatalos díja is.

Rajongói ugyanis két oklevéllel is meglepték, melyeken ’A legjobb énekesnő’ felirat olvasható. Muri Enikő ígéri, igyekszik a hozzá fűzött reményeket és rajongói szeretetét sikerre váltani. Az énekesnő a találkozón azt is elárulta, hogy rengeteget köszönhet nekik. Így reméli, hogy a jelenleg is zajló, díjjal járó zenei versenyeken több elismeréssel is gazdagodhat majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik