Szórakozás

VV Vera megálmodta, hogy lebukik

Állítása szerint bent megérezte, hogy kiderült legféltettebb titka, kiesse után pedig VV Vera azt is elárulta, az ő döntése volt, a szexből él majd.

VV Vera heteken át szolgáltatott témát a bulvárlapoknak kizárólag azzal, hogy előkerült a múltjából egy apró szexfilm. A Villa tengermély érzésű nője kiesése után a Cool TV-ben adott először interjút, és természetesen nem kerülhették meg a kínos lelepleződést, Vera pedig talán még keményebben és őszintébben teregette ki a szennyest, mint a Villa falai között korábban bármikor.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

– Amikor én bejöttem a villába, akkor én tényleg változtatni akartam mindenen. Ezt megelőzően nagyon sok negatív dolog történt velem, hirtelen, egyszerre. Olyan szinten változott meg az anyagi helyzetem, hogy konkrétan azon kellett gondolkodnom, tényleg, hogy miből fogok holnap kaját venni, vagy bármi hasonló. A családomhoz nem mentem oda kérni tőlük, mert én mindig elláttam saját magamat – magyarázta, majd azt sem titkolta, a kínos ballépés nem rég következett be. – Ez tavaly történt. Nem akarom mosni magam, hogy egy tizennyolc éves kis butus lány voltam. Ez egy felnőtt nővel történt meg – magyarázta.
Vera állítása szerint bent azt is megérezte, hogy a válogatások során eltitkolta a filmjét a csatorna munkatársai elől. Ugyanakkor pontosan a Villa falai közt tudta, nem titok, amit tett.
– Álmodtam is róla, hogy gáz van kint. Tudtam, hogy kiderült, megéreztem bent. Nagyon feszült voltam. ,hogy innentől kezdve egy alapvető nyugtalanság volt bennem, hogy úristen Vera, tudod te azt, hogy te mit csináltál? Tényleg ennyire akarhatsz változtatni mindeneden? Akkor én azt mondtam, igen. Mert, hogyha te bemész egy ilyen castingra, és onnantól kezdve azt mondod: én mostantól egy pornó sztár leszek öt éven belül. Mert én így indultam neki, hogy ezentúl ebből fogok élni. Nem csak egy hóbort volt, hogy kell nekem százezer forint, ezzel akartam foglalkozni – magyarázta, azt azonban nem árulta el, mennyit keresett a filmjével: nem keveset – tette hozzá.
Vera ugyanakkor azt mondja, ezrt nem fog elbújni az újságok elől, végigcsinálja a következő pár hónapot, amíg ez lecseng, és örül, hogy nem ott folytatódik az élete, ahol a beköltözése előtt abbahagyta.

VV Veronika különleges ajándékkal lepte meg Attilát. Részletek csak itt!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik