Szórakozás

Visszaéltek a ValóVilág-nyertes nevével

VV Attila nevét és képeit is felhasználta egy ismeretlen a  Facebookon. A szélhámos mindenkit megtévesztett, s pénzt csikart ki a megvezetett rajongóktól.

VV Attila boldogan és büszkén osztja meg saját gondolatait, véleményét s élete történéseit rajongóival a legismertebb közösségi oldalon. Több mint hatvanezer rajongója pedig lelkesen kommentálja a mindennapos bejegyzéseket. Egy ismeretlen talán éppen ezt a népszerűséget irigyelte meg, amikor VV Attila eredeti nevén regisztrált a közösségi oldalra.

Ráadásul a ValóVilág nyertesének fényképeit is felhasználta ahhoz, hogy a profil hitelesnek tűnjön. Ennyivel azonban nem érte be az ismeretlen, akinek rövid idő alatt háromezer követője akadt. VV Attila kamuprofilja mögé bújva ugyanis pénzt csikart ki a megtévesztett lájkolóktól.

„NE HASZNÁLD A NEVEM B.meg.! Jó reggelt. Még most is háborgok a tegnap esti hülyegyereken, aki a nevemmel visszaélve emelt díjas SMS-eket gyűjtögetett a neten. Mindenesetre köszönöm mindenkinek, aki segített jelentést tenni erről a fbooknál, mert kb. 10 perc alatt le is törlődött az illető nevemben létrehozott kamuprofilja. Azért nem vicces a dolog, mert már több mint 3 ezer ismerőse volt, akik mind azt hitték, hogy velem beszélgetnek, és a srác elkezdett pénzt kéregetni tőlük. Szóval ennek hatására azt gondoltam, írok még egy posztot erről. Szóval: ÉN NEM VAGYOK FENT AZ EREDETI NEVEMMEL. Ha bárki ilyet lát, szóljatok, osszátok meg itt az oldalamon, pláne ha adománygyűjtésbe vagy hasonló szimpatikus visszaélésbe kezd a vállalkozó szellemű jómadár. Köszönöm mindenkinek előre is. A tegnapi delikvensünknek pedig: FCK you” – írta VV Attila közösségi oldalán, aki még ma is a történtek hatása alatt volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik