Szórakozás

Friss! Botrány készül az RTL-nél

Döntő lépésre szánták el magukat a Heti hetes nézői. Demonstrálni készülnek, hogy megmentsék kedvenc műsorukat.

Az RTL Klub székháza elé akarnak vonulni a Heti hetes rajongói – értesült a Hír24. Mint ahogy arról már beszámoltunk, a stábtagok úgy tudják, az 500. adás az utolsó. Ez egyébként vasárnap lesz. Ugyanakkor az RTL Klubnál azt állítják, hivatalosan nem született olyan döntés, hogy megszűnik a műsor.

Ettől függetlenül már mindenki tényként kezeli azt, hogy véget ér a Heti hetes, így a rajongók is, akik nem értik, miért éppen a csatorna egyik legnézettebb produkcióját kell süllyesztőbe küldeni. Az utóbbi időben a nézettség kifejezetten emelkedett, a vasárnapi adást a kereskedelmi szempontból fontos korosztályban a nézők csaknem 26 százaléka látta, de úgy tűnik, ez sem mentette meg a Heti hetest.

Ónodi György, a műsor főszerkesztője azt mondja, jó érzés számára, hogy a rajongóik így harcolnak értük, ugyanakkor azzal is megelégednének, hogy leveleket írjanak, nem feltétlenül kellene demonstrálniuk. Persze senkit nem akarnak eltántorítani a szándékától.

Ónodi György úgy véli, a csatorna valóban gondolkodik azon, hogyan és milyen formában tarthatnák meg a Heti hetest, amelynek előállítása valóban nem gazdaságos, de egy olyan márka, amely egyedülálló a magyar televíziózásban, és ezt nyilván nem szeretné elveszíteni az RTL sem.

„Az 500. adás alkalmából nagy meglepetéssel készülünk a nézők számára. Ünnepelni azonban nem szeretnénk, hogyan is ünnepelhetne az, aki az utolsókat rúgja” – mondja Ónodi György, akivel hivatalosan a mai napig nem közölték, hogy nem kell több adást leforgatniuk a Duna-parti dumapartiból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik