Szórakozás

Ettől fél legjobban Stohl András

Stohl András köszöni jól van, de azt nem titkolja, hogy vannak félelmei. A legjobban most az foglalkoztatja, hogy tud újra felállni. Ő maga fogalmazott így.

Stohl András az RTL Klub kamerái előtt őszintén vallott arról, milyen feladatok várnak rá, mi az, ami aggasztja. Ebből a vallomásból is egyértelműen kiderült, a színész nagyon sokat változott a börtönben töltött öt hónap alatt. A Hír24 érdeklődésére ezt a híresség ismerősei is megerősítették. Igaz, azt is hozzátették, Stohl aggodalmai alaptalanok, ugyanis negatív irányba nem változott.

„Én nagyon nagy mellénnyel mentem be a börtönbe. Ezen azt értem, hogy gondoltam valamit, hogy mi vár bent és egyáltalán nem az várt. Azt is gondoltam, hogy színészként egy olyan helyzetet élhetek majd meg odabent, amit sokan nem, legalábbis ott, ahol én élek. Úgy gondoltam, hogy amikor kijövök, a bent szerzett tapasztalatokkal, majd a színészetem is gazdagodik. Erre értem, hogy nagy mellénnyel mentem be, de nagyon szerényen jöttem ki. Egyelőre nem tudom, hogy ezt a hátizsákot át tudom-e vinni a színpadra.” – mondta Stohl, aki azt sem titkolta, szeretné újra egzisztenciálisan is összerakni az életét, hogy a családja ismét „normális állapotba kerüljön”.

A színész-műsorvezető azt is kijelentette, számára a munka most nagyon fontos, és elsősorban nem arra szeretne koncentrálni, hogy öt hónapot börtönben töltött. Igaz, azzal is tisztában van, hogy azt az időszakot úgy sem tudja soha többé kitörölni az életéből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik