Szórakozás

Iszonyat igénytelen a sztár – Egyre rosszabb

Korábban nagyon ügyelt arra, hogy mindig tökéletesen nézzen ki. Catherine Zeta-Jones mostanában azonban lejjebb adta az igényeit.

A 42 éves színésznőt a barátai szerint nagyon megviselte az elmúlt időszak. „Két éve a férje egészségéért aggódik, és magára szinte nem is figyel” – mesélik. Bár Michael Douglas kezelése jól sikerült, és a színész egyre jobban van, a jelek szerint Catherine nem tud megnyugodni.

„Árnyéka önmagának, már nem is figyel arra, mit vesz föl, vagy mit eszik. Ellátja a gyerekeket, a férjét és a munkáját, pont úgy, mint egy robot” – folytatja a sztár ismerőse.

A kollégák is ugyanerre lettek figyelmesek. Korábban például elképzelhetetlen volt, hogy Catherine például smink nélkül, vagy előnytelen ruhában jelenjen meg, most azonban semmi nem érdekli. Legutóbbi forgatásán például csavarókkal a hajában sétált New Yorkban, és nem érdekelték a fotósok sem.

„Nála ez nagyon rossz jel, hiszen mindig is ügyelt arra, hogy tökéletesen nézzen ki – mondják a munkatársai. – Magához képest igénytelennek tűnik. A legutóbbi megbeszélésre például smink nélkül érkezett valami pizsamára emlékeztető ruhában.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik