Szórakozás

Michael Douglas legyőzte a rákot

A színész tavaly augusztusban jelentette be, hogy torokrákot diagnosztizáltak nála – kevés esélye volt a túlélésre.

Douglas egy tévéinterjúban mesélt arról, hogy most már kijelentheti, valószínűleg legyőzte a betegséget. A színész októberben fejezte be a kemoterápiás kezelést, és annak ellenére, hogy havonta kell kontrollvizsgálatokra járnia, optimistán tekint a jövőre, hiszen hetek óta tünetmentes, a rákos sejtek eltűntek a szervezetéből.

Douglas arról is beszélt az interjúban, a betegsége fényében mennyire mélyen érintette a családjától és rajongóitól kapott mérhetetlen támogatás és szeretet. „Talán azért történt, mert hirtelen az életem minden területe megkérdőjeleződött, de mára teljesen új fogalmam van a barátság és a szeretet mélységeiről. Nem arról van szó, hogy nem értékeltem ezeket a dolgokat korábban, de a betegség miatt teljesen új fényben látok mindent” – mesélte a sztár, majd hozzátette, mindent megtesz, hogy újra hétköznapi, egészséges életet élhessen.

A sztárról az utóbbi hónapokban számtalan sokkoló fénykép jelent meg, Douglas pedig az interjúban arra kérte a betegségét végigkísérő lesifotósokat, hogy a rajta keresett pénz egy részét fordítsák jótékonyságra – hiszen ennyivel tartoznak neki, ha már egyszer ilyen „remek” témának bizonyult.

AJÁNLOTT LINKEK:

Michael Douglas: ‘Ha minden igaz, legyőztem a rákot’ – angolul (TodayShow)
Douglas a paparazziknak: ‘Fizessetek!’ – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik