Szórakozás

Tragikus emlék: elvetélt a magyar híresség

A harmincas évei közepén érezte úgy Ungár Anikó, hogy gyermeket szeretne. A bűvész azonban nem esett azonnal teherbe, sőt, két babáját is elveszítette, mielőtt fia, Gábor megfogant.

A felmérések szerint ma Magyarországon a harmincas nők fele még gyermektelen. A téma kapcsán vendégeskedett a TV2 Mokkájában Ungár Anikó, aki szintén későn, 40 évesen adott életet első gyerekének, a Jóban Rosszban szereplőjének, Baronits Gábornak.

A bűvész elmesélte, jódarabig nem foglalkoztatta az anyaság gondolata, majd e 35 évesen ocsúdott fel, hogy valamikor gyereket szeretne. “Futott velem az idő, én pedig sodródtam vele” – emlékezett vissza, és hozzátette, sosem tervezte, hogy a harmincas évei előtt vállal babát.

“Későn érő típus vagyok” – szögezte le. A híresség arról is mesélt, hogy amikor már vágyott az anyaságra, nem jött azonban egyből a baba, és két vetélése is volt Baronits Gábor születése előtt. “Borzasztó volt” – emlékezett vissza. Anikó elmondta, később, 43 évesen ismét teherbe esett, ám akkor nem mert bevállalni még egy babát.

Anikó azt is elmondta, hogy nem érzi hátrányát, hogy későn szült, úgy gondolja, ez is közrejátszik abban, hogy dinamikus és bevállalós maradt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik