Szórakozás

Kiderült – Az RTL Klub pénzeli a ValóVilág nyertesét

Miután kiderült, hogy VV Attila szállodában lakik, olvasóink azt kezdték firtatni, ki fizeti a lakhatását. Vajon ez az egész miért jár neki?

Sokszor és sokan cikkeztek arról, hogy Attila hajléktalanná válhat, ha véget ér számára a ValóVilág játéka. A különös figura ugyanis a játékot megelőzően albérletben lakott, ám a lakást felmondta, mielőtt beköltözött a luxusbörtönbe. “Erre azért volt szükség, hogy ne dobálja ki fölöslegesen a bérleti díj összegét” – mesélte korábban egyik barátja a Hír24-nek. Aztán úgy alakult a helyzet, hogy Attila megnyerte a VV ötödik szériáját, így hirtelen megoldódott a lakásproblémája is. Ám arra, hogy megkapja első saját lakásának kulcsát, még néhány hetet várnia kell.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Hír24 érdeklődésére elmondta, a csatorna önként ajánlotta fel a VV-nyertesnek, hogy megoldják a lakhatását. Teszik mindezt addig, amíg Attila nem költözhet be nyereménylakásba. Ezt tehát nem a fura fiú követelte ki magának, ahogy egyesek pletykálják. Azt, hogy Attila elszállásolása pontosan mennyi pluszterhet ró az RTL Klubra, nem árulták el. Azt viszont igen, hogy ez nem jelent a csatorna számára problémát. Attila így jelenleg is egy budapesti szállodában éli mindennapjait, s várja, hogy beköltözhessen jól megérdemelt nyereménylakásába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik