Szórakozás

Betonfalba ütköztek a betörők

A dunaújvárosi lőtérre tört be vasárnap délelőtt két fiatal.

Két fiú az egyik épület beszögelt ajtaját feszítette ki, de mögötte meglepetésükre egy betonozott falat találtak. Elvinni semmit nem tudtak, mert a sportklub egyik tagja időközben megzavarta őket – tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: a dunaújvárosi lövészeti sportklub egyik tagja amikor vasárnap délelőtt íjászkodni ment, arra lett figyelmes, hogy a lőtér hátsó elkerített részében idegenek tartózkodnak. Ekkor egyből értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök voltak azok, akik elfogták a 19 és a 14 éves behatolókat.

Mint kiderült, a két dunaújvárosi fiú az erdősáv irányából a drótkerítést szétfűzve jutott be a lőtérre, majd az egyik épületbe megpróbáltak bemenni úgy, hogy annak ajtaját kifeszítették, de az be volt falazva, így be nem jutottak. A tettenérés során elvinni sem tudtak semmit.

Miután a járőrök előállították őket a kapitányságra, lopás kísérlet elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ennek során azt mondták, elvinni nem akartak semmit. Egyikük azt mondta, azért mentek be a lőtérre, hogy azon gyerekek elől – akik sokszor piszkálják őket – elbújjanak és legyen egy olyan hely, ahol csak kettesben barátkozhatnak – tette hozzá a szóvivő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik