Szórakozás

Megoperálták a magyar hírességet

Zalatnay Cini eddig nemigen beszélt róla, hogy epeműtéten esett át. Most is csak fogyókúrája kapcsán hozta szóba a dolgot.

Zalatnay Sarolta újabb operációra készül. Mint ahogyan arról már többször is beszámoltunk, hamarosan kicsinyítik a mellét. A beavatkozást korábban egészségi állapota miatt kellett elhalasztani, de orvosa azt is javasolta neki, hogy fogyjon le. A műtét és az azt követő felépülés ugyanis sokkal gyorsabb lehet, ha lead pár kilót.

Az énekesnő lelkesen vetette bele magát a fogyókúrába és mostanra már látható eredménye van a diétának és a mozgásnak.

„Naponta 40 percet tornázom, ami nélkül nem lehet tartós eredményt elérni. Az étkezésemet nem alakítottam át drasztikusan, csak kevesebbet eszem, mint korábban. Nagy fájdalmam, hogy nem ehetek annyi édességet, amennyit szeretnék, pedig azt imádom” – mondta Cini, aki az utóbbi másfél hónap alatt jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg.

Eddig hat kilót dobott le saját módszerével, de itt még nem szeretne megállni. Még négy kilót szeretne leadni és akkor már bátrabban fekszik kés alá is.

A híresség fogyókúráját nagyban nehezíti, hogy nem ehet bármit, ugyanis epebeteg. Korábban meg is operálták. Azóta nagyon oda kell figyelnie arra, hogy mit fogyaszt, a legtöbb zöldséget például kerülnie kell.

Ugyanakkor jó hír, hogy Cini a közelmúltban járt nőgyógyászati vizsgálaton és megállapították, semmi nyoma a korábbi daganatos megbetegedésének, teljesen meggyógyult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik