Szórakozás

Botrányos tüntetés a magyar sztárért

Rajongói készek az RTL Klub székháza elé vonulni és tüntetni azért, hogy Zalatnay Cini bekerüljön az X-Faktor zsűrijébe.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Zalatnay Sarolta szeretne bekerülni az X-Faktor következő szériájának ítészei közzé. Az RTL Klubnál azonban a Hír24 érdeklődésére elmondták, nem gondolkodnak Ciniben, ám azt egyelőre nem árulták el, kikkel egyezkednek.

Az énekesnő rajongói közül többeknél kiverte a biztosítékot a csatorna illetékesének kijelentése. Azt állítják, mindent megtesznek azért, hogy kedvencüket az ítészek között lássák.

„Biztosan már előre leosztották ezeket a szerepeket. Nem is csoda, hiszen ez egy jól fizető kis meló, emellett óriási népszerűséget is hoz a zsűritagoknak. Persze Cininek nincs szüksége reklámra, hiszen őt mindenki ismeri az országban, de hát mint mondta, a pénz nagyon kellene neki. Mi rajongók elhatároztuk, ha kell, kimegyünk az RTL Klub székháza elé és tüntetünk Cini mellett. Nem ez lenne az első alkalom. Amikor bevonult a börtönbe, szintén tartottunk szimpátia tüntetést.” – mondta Katalin, aki már szervezi a csapatot.

Cini tőlünk értesült arról, hogy tisztelői mire készülnek. Azt mondja, botrányt nem szeretne, de annak mindenképpen örül, hogy az emberek ilyen módon is kiállnak mellette. Az énekesnő elmesélte, hogy számos alkalommal meghatotta már, amit vad idegenek megtettek érte. Ilyen volt a már említett szimpátia tüntetés is. De rajongói azt is megtették, hogy amíg az énekesnő börtönben volt, addig kijártak szeretett édesanyja sírjához, gondozták, sőt állandóan virággal borították be.

Daganatos betegsége idején is rengeteg támogatást kapott, sokan felkeresték, természetgyógyászok ajánlották fel neki a segítségüket, de számos olyan levelet is kapott, amelyben hasonló betegséggel küzdő nők írtak neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik