Szórakozás

Meghalhat a műtőasztalon a magyar színésznő – Szívszorító

Csala Zsuzsa egyre nehezebben mozog, ugyanakkor anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy ne dolgozzon. Esernyőre támaszkodva áll színpadra, de közben komoly fájdalmai vannak.

Úgy tűnik, hogy a népszerű komika egyre rosszabb egészségi állapotba kerül. Már korábban is panaszkodott arról, hogy alig tud járni, de az utóbbi időszakban még nagyobb fájdalmak gyötrik.

„Az orvosok megmondták, hogy műtét nélkül nem gyógyulhatok meg. A gerincemet kellene megoperálni. Én azonban ehhez már nagyon öreg vagyok, 79 éves. Nem a műtőasztalon akarok én meghalni” – mondta a színésznő a Hír24-nek, miközben éppen egy színházi próba kezdetére várt. Mint mondja, ezt is csak barátságból vállalta el, mert a régi kollégáival szerepelhet együtt a Szenteltvíz és kokain című darabban.

A színésznőnek annyi szerencséje van, hogy még mindig képes egyedül vezetni, így arra nem szorul rá, hogy mások szállítsák. Mint mondja, van egy 12 éves automata kocsija, így a fájós lábát kímélni tudja.

„Bevallom őszintén, hogy reszketek az autóban, de nem tehetek mást, vezetnem kell, mert különben sehová nem tudnék elmenni” – mesélte Csala Zsuzsa, aki korábban igencsak szívszorító gondolatokat fogalmazott meg a Hír24 érdeklődésére.

Mint mondta, úgy érzi, már csak azért kell élnie, hogy vezekeljen. Nagyon elkeseredett, hiszen mindenkit és mindent elveszített, aki valaha is fontos volt számára, így a férjét, édesanyját, hűséges kutyáját, Babát és a házat, amiért egy életen át dolgozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik