Szórakozás

Ezért nem iszik alkoholt a magyar zenész

Bár korábban nem vetette meg a féktelen bulikat Komár László, azt állítja, ma már teljesen más életet él. Lemondott káros szenvedélyeiről és a közlekedési szabályokat is betartja.

A nőügyeiről, italozásáról és rendszeres gyorshajtásairól is elhíresült Komár László azt állítja, teljesen megváltozott. Bár a rendőrök a nemrégiben lemeszelték, elárulta, ma már többnyire betartja a szabályokat. A Mokka műsorvezetője rögtön lecsapta a magas labdát és kijelentette, vendége bizonyára azért tartja be a KRESZ által előírtakat, mert ha túl sok büntetést kap, nem marad piára pénz.


Azt állítja, megkomolyodott
Fotó: TV2

A rock and roll-énekes sosem tagadta, hogy gyakran néz a pohár fenekére, most azonban elárulta, hosszú ideje egy kortyot sem ivott, amit Robi kissé hitetlenkedve fogadott. “Esküszöm az élő Istenre” – bizonygatta Kárásznak a zenész, és kijelentette, áprilisban múlt két éve, hogy szeszesital nem ment le a torkán.

Komár László elmondta, semmi különösebb oka nem volt annak, hogy lemondott az alkoholról, csupán a testsúlyával nem volt elégedett, ugyanis 96 kilóra sikerült meghíznia. “A fogyókúra egyik alapszabálya, hogy nincs ivás, ezért hagytam abba, most 85 kiló vagyok, ez a vesenysúlyom” – jelentette ki. “Aztán annyira megszoktam, hogy nem iszom, hogy most már, ha a barátaim, haverjaim jönnek hozzám és isznak, nem zavar, mert nem hiányzik” – szögezte le az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik