Szórakozás

Exorexiában szenved a Jóban Rosszban sztár

Szabó Zsófi minden nap több órát tölt kondi teremben a tökéletes alak érdekében. Egyesek szerint a színésznő túlzásba viszi az edzést.

Igazi fanatikussá vált Szabó Zsófi, aki szinte minden nap feltölt közösségi oldalára egy edzés közben készített képet. A színésznő elismerte, hogy igazi szerelmesévé vált az egészséges életmódnak. „Először a vegyszermentes élelmiszerek vásárlásával kezdtem, majd bio élelmiszereket is vettem és abból főztem. Ma már arra is figyelek, hogy mennyit edzem. Ez egy teljes életmódváltás” – nyilatkozta a színésznő, aki el sem tudja képzelni az életét sport nélkül.

„Bevallom nem szerettem a konditermet, a szabadidős sportok híve voltam. Mostanra viszont ez lett a második otthonom. Szeretem ezt a közeget, ezeket az embereket” – árulta el a Jóban Rosszban szereplője, aki magának és másoknak is szeretne bizonyítani fanatizmusával.

„Szeretném bebizonyítani az embereknek, hogy a sport az életük részévé válhat. Rengeteget dolgozom én is, ahogy mások is. Mégis még tíz-tizenkét óra munka után vagy előtt is lejövök edzeni. Ahogy én is, úgy mások is megtehetik ezt” – mondta a színésznő, akiért aggódnak rajongói.

Egyesek szerint ugyanis túlzásba viszi az edzést Szabó Zsófi. Könnyen elképzelhető, hogy ha a színésznő nem vesz vissza az edzések számából exorexiássá, vagyis edzésfüggővé válhat. Bár Szabó Zsófi állítja, csak egészséges kereteken belül edz és mozog, egyesek szerint nem árt, ha szem előtt tartja, hogy a testmozgásnak is könnyen a rabjává lehet válni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik