Szórakozás

Elég ciki, ami a magyar sztárral történt

Egyre nagyobb divat szerelmi tetoválást készíttetni a sztárok körében, ami nagyon szép dolog, ám ha a kapcsolatnak vége, bizony elég kellemetlen lehet megszabadulni a bőrbe karcolt emlékektől.

Egyebek mellett Debreczeni Zita, Freire Szilvia és Szabó Zsófi is így jártak, de szerelmi tetoválása van Gallusz Nikinek és párjának is.

Azok, akik már próbálták, azt mondják, nem fájdalommentes a tetováltatás, de annak eltűntetése még kellemetlenebb, egyesek szerint, kész rémálom. Ha ez igaz, sztárjaink nem kevés szenvedéstől kímélték volna meg magukat, ha egyáltalán nem „varratják” magukra aktuális partnereik nevét.

A legkellemetlenebb helyzetbe talán az egykori szépségkirálynő, Freire Szilvia került, ugyanis ő két férfi nevét is a derekára tetováltatta. Pontosabban csak egyet, de a szakítás után, azt átíratta új párja nevére. Még szerencse, hogy mind a két fiatalember neve „SZ” betűvel kezdődött, ugyanis így könnyebb dolga volt a tetoválónak. Úgy tudjuk, hogy a második balul sikerült kapcsolat után a szépség nem akart tovább szenvedni, így végképp eltüntette magáról a tetkót.

Annak idején Debreczeni Zita Majka nevének kezdőbetűjét tetováltatta a nyakára. Amikor vége lett a románcuknak, a modell szintén leszedette magáról a tetkót, így ma már csak emlékeiben őrzi az ismert tévést.

Legutóbb Szabó Zsófi került hasonló helyzetbe, aki az ujjára íratta legutóbbi szerelme, Berki Krisztián keresztnevét. A  híradások szerint a színésznő szintén vállalta a lézeres kezelést, mert nem akarja egész életén át egykori párja nevét nézegetni, ami persze teljesen érthető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik