Szórakozás

Szájon verték a gyorshajtót Kisfaludon

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 37 éves férfi ellen, aki kedden délután megrángatta egy autós pólóját, majd ököllel arcon is vágta.

A rendőrségre kedden kora este érkezett a bejelentés arról, hogy Székesfehérvár-Kisfalud, Vörösmarty utcában szóváltásra, illetve azt követően tettlegességre is sor került több személy között – tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: a későbbi vallomásokból kiderült, az elkövető az utcában lakó gyerekekre ment ki vigyázni, akik az út melletti területen játszottak. A férfinek feltűnt, hogy egy autó közeledik feléjük, megítélése szerint a megengedett legnagyobb sebességnél gyorsabban. Ő ekkor kezével jelzett, hogy a sofőr lassítson, de az autó fékezés nélkül haladt el mellettük. A férfi ekkor dühében a kezében lévő orgonát nekidobta a szélvédőnek.

Mintegy óra elteltével az autó visszajött, és abból egy hölgy szállt ki a jobb oldali első ülésről, majd szóváltásba keveredett a férfivel, aki ezt követően odalépett a sofőrhöz, majd szidni kezdte, és a pólójánál fogva megrángatta, ami ennek során el is szakadt a nyakánál, majd többször meg is fenyegette a férfit és arcon is ütötte ököllel, melynek során annak ajka fel is repedt.

Az autós elmondása alapján még a megengedett legnagyobb sebességgel sem haladtak az utcában, amikor a férfi hirtelen a kocsi mellé lépett, és valamit autójuknak ütött. Vallomása szerint ekkor az utcában rajta kívül senki nem tartózkodott.

Az elkövetőt a rendőrök előállítását követően garázdaság elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Szabadlábon védekezik

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik