Szórakozás

Vendége szüzességét firtatta Hajdú Péter – Bekérdezett Giginél

Kínos kérdések tömkelegére kellett válaszolnia a Frizbiben Radics Giginek. Az énekesnő állta a sarat és a legkellemetlenebb helyzetekben is tudott mosolyogni.

Végignevetgélte a Frizbi felvételét Radics Gigi. A fiatal tehetséget Hajdú Péter többször is zavarba hozta, ám a lány megpróbált válaszolni a kínos kérdésekre is. A műsorvezető kamerák előtt kérdezte meg az énekesnőt, hogy megőrizte-e mindeddig szüzességét, holott Gigi már többször is nyilatkozta, hogy még soha nem volt fiú az életében.

A magánéletét firtató kérdésekre a Megasztár versenyzője elmondta, még soha nem csókolózott és még szerelmes sem volt. Gigi kijelentette, tudja, hogy sok lány az ő korában már majdnem mindenen átesik, de ő nem bánja, hogy nem kapkodta el az “ilyen dolgokat”.


Az énekesnő arra nem tudott válaszolni, hogy vajon Burgess Benji lesz-e az a srác, aki először megcsókolhatja, és hozzátette, most a jelennel és a versennyel foglalkozik, és sokadszorra is csak azt tudja mondani, amit eddig, az amerikai-magyar fiúval csupán barátok.

A stúdió vendége volt a korábbi megasztáros, Gáspár Laci, aki nagyon jó viszonyt ápol a Radics családdal. Az énekes elmondta, Gigi erényes, jólnevelt, jó családból származó lány, és azt is hozzátette, ő is úgy szeretné nevelni a lányát, ahogy a Radics apuka tette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik