Szórakozás

Nem hisz a babonában az esküvőre készülő sztár

Saját maga választotta ki menyasszonya esküvői ruháját Bebe. Az énekes nem hisz a babonában, szerinte mindez nem hozhat bajt rájuk.

Kis híján a frászt hozta Abebe Dánielre szíve választottja, amikor felhívta őt a minap. „’Nagy baj van, gyere ide azonnal a szalonba’ – hívott fel a kedvesem. Úristen, annyira megijedtem, el se tudtam képzelni mi történt. Azt hittem, hogy lerobbant az autó vagy valami ilyesmi” – emlékezett vissza az énekes az ominózus esetre.

„Kiderült, hogy nincs semmi baj. Egyszerűen csak nem tud dönteni két ruha között. Odamentem, meghallgattam, és rámutattam arra, amelyik nekem tetszett. Ő egyből fellélegzett, s elárulta, hogy neki is az volt a favoritja. Így, hogy segítettem neki, már nyugodt szívvel döntött a ruha mellett” – nyilatkozta Bebe, aki nem hisz a babonában miszerint az esküvő előtt meglátni a menyasszonyi ruhát, balszerencsét hoz.

„Nem hiszünk ebben és nem is hagyjuk, hogy a babona jellemezze ezt az esküvőt” – mondta az énekes, aki sátras lagzin ünnepli meg házasságkötését. „Ez egy igazi sátras lagzi lesz, végeláthatatlan evéssel. Csak a szűk családi kör és a barátok lesznek ott” – árulta el Bebe, aki nyár közepén mondja ki a boldogító igent.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik