Szórakozás

Gazdáknak segít az RTL Klub műsorvezetője

Idén nyáron egy új műsor háziasszonyaként debütál Lilu, aki a Házasodna A Gazda című műsor háziasszonyaként segíti a szerelmesek összecsiszolódását.

Gazdák és férjre vágyó városi nők bimbózó viszonya kerül középpontba nyár elején az RTL Klub képernyőjén – tudta meg a Hír24 azon a sajtótájékoztatón, amelyen a Házasodna A Gazda című műsor kulisszáiba nyerhettünk bepillantást. Az eredetileg Angliából útjára indult show szinte az egész világot bejárta, nézők millióinak örömet szerezve egy-egy bimbózó románc alakulásával.

Izgalmakból hazánkban sem lesz hiány, hiszen folyamatosan jelentkeznek azok a gazdák, akik a műsor segítségével szeretnék megtalálni álmaik asszonyát. A show keretében erre minden lehetőségük meglesz a jelentkezőknek. Hiszen a nyár elején vetítésre kerülő első adás után – melyben bemutatkoznak a szerelemre szomjazó gazdák – bármelyik városi hölgy jelentkezhet feleségjelöltnek.

A hölgyeknek csupán azt kell vállalniuk, hogy feladják addigi életük, s a kiszemelt gazda birtokára költöznek. Ráadásul a szerelemért cserébe, fel kell venniük a gazda életritmusát is. A műsor háziasszonya, Lilu szerint nem lesz könnyű dolguk a feleségjelölteknek, hiszen egy párkapcsolat természetesen lemondásokkal is jár. Bár a műsorvezető ízig-vérig trendi nő, egyre inkább átérzi a vidéki élet báját.

„Mindenkinek eljön az a pillanat az életében, amikor szeretne egy kicsit visszavenni a nyüzsgő városi létből. Nálam akkor jött ez el, amikor gyermeket terveztünk a férjemmel. Szerencsés helyzetben voltunk, mert megtehettük, hogy váltsunk, és nyugodtabb régióba költözzünk, vidékre. Ez a környezet a maximális nyugodtságot és békét jelenti számomra” – nyilatkozta a Hír24-nek Lilu, aki egy fotózás erejéig megtapasztalhatta, milyen az élet egy gazdaságban.

A csinos műsorvezető pózolt traktorral, kecskéket és malacokat etetett, de még egy ló hátára is felpattant. Míg a műsorba jelentkező hölgyeknek a vidéki élettel való ismerkedés jelent majd kihívást, addig Lilu műsorvezetőként egész másban látja azt.

„Már elkezdtem a többi országban sugárzott évadok megtekintését. Ez egy igazán nehéz és kihívásokkal teli produkció lesz számomra. Főleg azért, mert meg kell találnom azt a hangsúlyt és modort a szereplőkkel, amely megnyitja őket. Ugyanakkor mégsem lehetek túl bizalmaskodó, ahogy távolságtartó sem. A lényeg, hogy segítsem őket, hiszen civil emberekről van szó. Nagyon fontosnak érzem, hogy olyan hangnemet tudjak kialakítani velük, amin keresztül a nézőkhöz is közelebb kerülhet egy-egy páros” – árulta el Lilu, a Házasodna A Gazda műsorvezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik