Szórakozás

A legdögösebb magyar sztármamik egy helyen

Összegyűjtöttük a hazai hírességek közül a legcsinosabb anyukákat. A listán szereplő hölgyek kiemelkedőt nyújtanak szakmájukban is.

Zséda

2007-ben adott életet első gyermekének Zsédenyi Adrienn. Kisfia a Nimród nevet kapta. Az énekesnő élete teljessé vált fia születés után, szakmájában is megújulást mutatott. A közvéleményt meglepte azzal, hogy az addig visszafogott stílusát merészebbre cserélte. Nimród napjainkban már óvodába jár.

Lilu

Az RTL Klub sztárja 2009-ben szülte meg kisfiát, Dávidot. Lilu egyszer elárulta egy interjúban, hogy gyermeke nevét – részben – Hajas László fia után kapta, hiszen szeretné, ha az ő elsőszülöttje is olyan talpraesett lenne, mint a mesterfodrász legkisebb trónörököse.

Ada

Igazán fiatalon lett kétszeres anyuka a szőke szépség, hiszen 24 évesen hozta világra ikerfiait. Veszélyeztetett terhesként, 7 héttel korábban szülte meg a piciket. A gyermekek édesapja a szintén ex-Vivás Timó, akivel azóta különváltak útjaik. Az ikrek 2006-ban látták meg a napvilágot, az utóbbi időben már kevesebbet lehet hallani édesanyjukról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik