Szórakozás

Nyilvánosan trágárkodott a magyar énekes

Aki ma már nincs a facebookon, az szinte nem is létezik. A sztárok többsége is itt tart kapcsolatot rajongóival és időnként meglehetősen furcsán nyilvánulnak meg, trágárkodnak és káromkodnak is.

Legutóbb Király L. Norbi bejegyzése kavart kisebb vihart. A kommentből sütött a harag és a gyűlölet. Nem igazán lehet tudni, hogy mi volt Norbi kirohanásának előzménye, de úgy gondoljuk, bármi is történt, ilyen stílusban semmiképpen nem lehet megnyilvánulni egy nyilvános fórumon.

„Kedves Simon Pisti! Itt az embereket nem Te rángattad ki a szaros seggedből, úgy, hogy ha lehet, a te értelmességi szinteden levőkkel beszélj így, ne az én rajongóimmal, ugyanis, ha valaki úgy gondolja fel is tud jelenteni rágalmazásért és személyiségi jogok megsértéséért. Köszönöm KLN” – írta az X-Faktor felfedezettje.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Ez a bejegyzés egyébként több facebookozónál is kiverte a biztosítékot, mert az rendben van, hogy Norbi megvédi rajongóit, de ezt a stílust egy közszereplő nem igen engedheti meg magának.

Mint tudjuk, más is bajba került már a közösségi portálon tanúsított szókimondásáért. Egyesek szerint Erdélyi Mónikát is ezért helyezték parkoló pályára az RTL Klubnál, igaz, ezt az érintettek cáfolták. A tévés Boros Péter nyilatkozatát kommentálta ekképpen:

“A sz…tás megvan így is, úgy is. Ha nem szülsz, adózhatsz, ha szülsz, keress munkát, ahogy tudsz, ha egyedülálló vagy, akkor meg végképp. Csak a két gyerekem vigasztal, a f….nak amúgy is a rossz oldalán állok”. Mónikát egyébként sokan megvédték, hiszen bár nyersen fogalmazott, de álláspontjával sokan egyetértettek.

Szecsődi Karcsiról köztudott, hogy ami szívén, az a száján. Ő is nyilvánult már meg úgy a facebookon, ami aztán botrányt kavart:

“Soha nem veszek vissza a stílusomból, és nem változom meg egy picit sem, amíg én nem akarok vagy nem visz rá a lélek! Akinek nem tetszik az most töröljön és sz… .. a ….. f…t!  Úgy beszélek ahogy akarok! Elegem van minden szabályból. Nem vagyok kisasszony, sem kisiskolás sem egy kúúúltúúrális kisgyerek!!? Egy életünk van! Mindenki legyen szabad! Ennyi” – írta a Megasztár felfedezettje.

Vannak olyan sztárok is, akik ugyan sokkal visszafogottabban nyilvánulnak meg a közösségi portálon, de életük szinte minden mozzanatáról beszámolnak rajongóinak, még akkor is, ha külföldön tartózkodnak. Bódi Margó, Kiszel Tünde, Fekete Pákó, Kis Hegedüs Réka, Horváth Éva, Bíró Ica, de még a közelmúltban szabadult Ambrus Attila is rendszeres használója a legnagyobb közösségi portálnak, igaz ők sokkal okosabban posztolgatnak, mint az elején említett hírességek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik