Szórakozás

Megmutatta tündéri kisfiát a magyar híresség – Fotó

Marót Viki kisfia már jár, és láthatóan nagyon vidám baba. Nem csoda, hogy ennyire kiegyensúlyozott, hiszen az énekesnő szinte minden idejét vele tölti.

Marót Viki – sokakkal ellentétben – nem mutogatta minden műsorban egyéves kisfiát, ám most a Reflektor magazin stábját beengedte otthonukba. A ház valóban a béke szigete, nem csoda, ha a kis Ádám a legboldogabb baba a világon. A büszke édesanya minden percét kisfiával tölti, még az éjszakákat is.

„Van külön szobája, külön ágya is, de egyszerűen nem sikerült beszoktatni. Ez az én hibám. Velünk alszik. Tudom, hogy ez így nem jó, nem praktikus, ha újra lehetne kezdeni, másképpen csinálnám. Aztán meg lehet, hogy egy-két év múlva meg azt mondom, mégsem csinálnám másképp” – mesélte az énekesnő.

Ádám minden napra tartogat meglepetést szüleinek. Jár és néhány szót már mondogat, bár Viki szerint ez még nem feltétlenül tudatos beszéd. A kicsi nagy zenerajongó, akárcsak a híres mama. Szokott dudorászni, és ha zenét hall, még táncra is perdül.

Amikor Vikinek fellépései vannak, akkor Ádámra apukája vigyáz, vagy a nagyszülők. Bár az énekesnő és férje szeretnének még gyereket, de azzal még várni szeretnének. Viki egyelőre szeretne Ádámra figyelni minden erejével. A híresség azt sem titkolta, ő egyébként három babáig szíve szerint meg sem állna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik