Szórakozás

Visszautasította férje pénzét a magyar celeb

Míg a fitneszlady kötött házassági szerződést, addig Marót Viki bár jónak tartja a dolgot, nem élt vele. Rába Timi pedig egyenesen elutasítja a házassági szerződés gondolatát.

Vajon mi a közös Kate Middletonban, Rubint Rékában és Bódi Csabiban? A válasz egyszerű, mindannyian kötöttek házassági szerződést mielőtt frigyre lépetek életük párjával. Míg Kate Middletonnak nem sok választása volt, alá akarja-e írni a hivatalos vagyonrendezési papírokat, addig Rubint Réka önszántából vállalta a dolgot. „Szerintem ez egy teljesen normális dolog. Egy percig sem gondolkodtam rajta, különösen abban a helyzetben nem, amiben mi voltunk Norbival” – nyilatkozta Rubint Réka a Hír24-nek. Schobertné ugyanis teljesen jogosnak tartotta, hogy papíron rögzítsék egy esetleges elválás következményeit. „Mikor Norbival házasodni készültünk, ő már egy országosan elismert ember volt. Keményen megdolgozott mindenért, amije akkor volt. Én egy jászberényi lány voltam, aki bár teltházas aerobic órákat tartott, nem ismerték, és nem volt annyi mindene, mint Norbinak” – fejtette ki Réka.

„Nem a pénze vagy a hírneve miatt mentem hozzá Norbihoz. Azt hiszem teljesen visszatetsző lett volna, hogy ha ne adj isten, bármelyikünk megbolondul, és ki akar szállni a kapcsolatból, én igényt tartsak az ő korábbi vagyonára. Én őt szerettem és szeretem még mindig, nem a pénzét. Szerintem a házassági szerződés egy korrekt és hasznos dolog a házasságban” – mondta Rubint Réka, akinek álláspontját csak megerősíteni tudja Marót Viki is. „Manapság ez egy teljesen elfogadott dolog. Szerintem nincs ebben semmi különös” – nyilatkozta Marót Viki énekesnő, aki ennek ellenére nem írt párjával kőbe vésett szerződést. „Ha apukám szemszögéből nézem még inkább azt mondom, jó, ha az embernek van házassági szerződése. Én ugyanis kaptam tőle egy lakást, így bármi történne, nyilván neki is megnyugtatóbb lenne, ha tudná, hogy van egy ilyen vagyonrendezési szerződésünk” – mesélte az énekesnő, akinek férje a mai napig nem zárkózik el a dologtól. „A férjem azt mondta, ha apukám szeretné, bármikor szívesen aláír egy ilyen papírt. Szerintem ez egy nagyon korrekt hozzáállás” – mondta Marót Viki. Vele ellentétben egészen máshogy viszonyul a kérdéshez Rába Tímea. Ő ugyanis elvből utasítja el a házassági szerződést. „Nagyon meglepődtem volna, ha a párom elém tesz egy ilyet. Arra gondoltam volna, hogy nem bízik bennem, vagy nagyon félreismert. Szerintem ez a bizalmatlanság jele” – véli Rába Tímea, akinek így is teljesnek és boldognak tartja az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik