Szórakozás

Damu csúnyán lesöpörte Ambrus Attilát

Damu Rolandról olvassák jelenleg a legtöbb hírt Magyarországon, így ő a "legnépszerűbb celeb" cím bírtokosa, legalábbis egy nem reprezentatív felmérés szerint. A színész még Ambrus Attilát is letaszította a trónjáról, aki hetekig büszkélkedhetett ezzel a címmel.

A nem reprezentatív felmérést az interneten végezték. A lista folyamatosan változik attól függően, ki után érdeklődnek jobban a rajongók, kiről olvassák a legtöbb hírt. Természetesen vannak olyan hírességek, akik viszonylag állandó helyen állnak a listán, de legtöbbször olyanok törnek az élre, akiket valami miatt éppen felkapott a média. Ilyen volt néhány héttel ezelőtt Ambrus Attila, akit kirobbantani sem lehetett volna a legnépszerűbb celebnek járó virtuális trónból. Aztán Damu Roland mégis lesöpörte.

„Ez egyáltalán nem meglepő jelenség. Ráadásul a Viszkis egyébként is szimpatikus az embereknek, bomlanak utána a nők, minden elolvasnak, ami róla szól. Az sem új dolog, hogy csak addig érdekli az embereket egy celeb, amíg a másikkal nem történik egy még izgalmasabb dolog. Lásd Damu Roland esetét. Meggyőződésem, hogy Damunak még jót is tehet a körülötte lévő felhajtást. A pere kapcsán mindenki megismerte az országban, amiből a börtönbüntetésének letöltése után előnyt is kovácsolhat, akárcsak a Viszkis.” – vélekedik a pszichológus, aki Ambrus Attila példájából kiindulva biztos abban, hogy Damu Rolandot sem felejtik el az emberek és négy és fél év múlva is nagy lesz iránta az érdeklődés.

A „legnépszerűbb” celebek listáján megtalálható Stohl András is, egy ideig természetesen ő is sereghajtó volt. Korábban szintén élre tört még Alekosz és egyedüli nőként Liptai Claudia is. Egyesek szerint Claudia népszerűségét soha semmi nem tudja megtörni, ami egyelőre valóban beigazolódni látszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik