Szórakozás

Szexi ajándékot kapott a TV2 tinisztárja – Arcpirító

Gátlásos fiúcskákból lassan tinibálvánnyá válnak a Megasztár énekesei. Többen, női fehérneműt kaptak rajongóiktól, ám, hogy mit kezdenek vele, rejtély. Abban azonban egyertértenek: meghatja őket az a feltétlen elfogadás, amivel találkoznak.

Senki sem tud úgy rajongani, mint a tinilányok. A Megasztár fiatal nézői már most megőrülnek a tehetségkutató énekeseiért, akik természetesen boldogok, hogy néhány hét alatt ekkora népszerűségre tettek szert.

A 17. születésnapját az elmúlt héten ünneplő Burgess Benji évekkel ezelőtt elképzelni sem tudta volna, hogy lányok romantikus álmainak főszereplője lesz. A fiú a verseny indulásakor a Hír24-nek arról beszélt, hogy elálló fülei, fogszabályozója, szemüvege roppant gátlásos kamasszá tették. Olyannyira így volt, hogy egy időben még a fülplasztikán is gondolkodott. Bár Benji a mai napig úgy érzi, ha lemegy a színpadról, ma is ugyanaz az önbizalomhiányos fiú, de lassan talán rádöbben, hogy milyen szerethető figura is ő valójában.

Benji Facebook-oldalának tanúsága szerint, a fiatal énekesért odavannak a lányok. Sőt, van olyan rajongója, aki női bugyit küldött neki, bár az efféfe közeledésen az amerikai-magyar srác azért megdöbbent.

Ám nem csak Benjámint, Talán Attilát is női fehérneművel ajándékozták meg. Az egykori punk fiúnak a legutóbbi klubkoncerten is rengeteg női rajongója volt. “Csodás szemek, kisugárzás, sárm” – nyilatkozta a közönség a fiúról, és volt olyan lány, aki arról beszét, reméli, Ati észreveszi a tömegben. Volt, aki odáig is elment, hogy női bugyit dobott az énekesnek a színpadra. Az más kérdés, hogy ez mennyire imponált Attilának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik