Szórakozás

Naponta megküzd alakjáért a fiatal megasztáros

Nyolcéves kora óta személyi edző segítségével tartja fitten magát Radics Gigi, a Megasztár ifjú tehetsége. Olyannyira, hogy most a verseny alatt is odafigyel a kondíciójára.

Ha ő maga nem mondaná, és nem látnánk róla gyerekkori fotókat, el sem hinnénk, hogy a gyönyörű megasztáros, Radics Gigi nyolcévesen még komoly súlyproblémákkal küzdött. A mostani megjelenésének azonban nagy ára van, a 16 éves lány keményen megdolgozott mai alakjáért.

Gigi odafigyel az étrendjére, valamint amikor csak ideje engedi az edzőteremben súlyzókkal és gépekkel is formálja testét. “Nyolcéves koromban hetven kiló voltam, akkor kezdtem el személyi edző segítségével sportolni. Nem csak azért, hogy jobban nézzek ki, hanem a későbbi egészségügyi problémákat is szerettem volna elkerülni” – árulta el az énekesnő.

“A Mega-házban is szeretnék formában maradni, ezért a tabletemen videóhívás segítségével tartom a kapcsolatot a személyi edzőmmel. Az interneten is folyton edzéstippeket böngészek. Persze nem vagyok megszállott, nem szeretnénk csontsoványra fogyni. A modellek közül Naomi Campbell a kedvencem, de ha lehet inkább Beyoncé alakjához hasonlót szeretnék. Ő az abszolút favorit, az okostelefonom is tele van a képeivel” – tette hozzá az ifjú tehetség.

Miként látja magát most Radics Gigi és hogyan érzi magát a bőrében, a Storyból kiderül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik