Szórakozás

Zokogva búcsúzott a sorozatszínésznő – Megható

Nyolc éve kezdődött a Született feleségek sorozat sikere, minap pedig leforgatták az utolsó részt is. Eva Longoria végig közvetített rajongóinak az eseményekről.

A Twitter oldalára feltöltött képekkel és bejegyzésekkel akarta emlékezetessé tenné Eva Longoria az utolsó forgatási napját. „Ennek a sorozatnak köszönhetem, hogy ismert lettem, és külön szerencsésnek érzem magam, amiért fantasztikus emberekkel dolgozhattam. Imádlak benneteket!” – írta a 37 éves sztár.

Eva és Marcia Cross hosszú percekig sírva búcsúzkodott egymástól

 

Longoria eleinte igyekezett vicces képeket készíteni, és jópofa kommeneteket írni, de amikor eljött a ténylegese búcsú perce, akkor sírva ölelgette a kolleganőit és a stábtagokat. „Nagyon megható pillanat volt, nem éltem még át ehhez hasonlót. Amikor leoltották a villanyt és ott ültem a bontásra váró díszletek között, tudatosult bennem, hogy vége az egésznek.”

Az utolsó forgatási napot este egy bulival búcsúztatta a stáb, ahol már mindenkinek jó kedve volt

A színésznő, akinek az utóbbi hetekben igencsak zűrös volt a magánélete, éppen ezt a produkciót érezte biztos pontnak az életében. „Olyan volt nekem a stáb, mint a második családom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik