Szórakozás

Megfenyegették a ValóVilág plasztikcicáját

VV Dya egy őt rágalmazó újságcikket talált a postaládájában, majd az autója kerekeit is kiszúrták. A plasztikcica nem érti, kinek állhat útjában. Vajon ki teszi ezt vele?

Hátborzongatónak nevezte a történteket VV Dya. Minap kora reggel a postaládájában egy rágalmakkal teli cikket talált, amelyben azt állították, hogy még mindig gyengéd érzelmeket táplál VV Fecó iránt. „Egy olyan cikk olvasásával nyitottam a napot, amelynek semmi valóságalapja sem volt. A cikkben azt állították – Fecó szájába adva a dolgokat –, hogy még mindig nem hagyom őt békén. Egyfolytában hívogatom, és zaklatom őt. Pedig ebből egy szó sem igaz” – fakadt ki VV Dya, aki a játék óta szinte nem is beszélt Fecóval.

„Azóta nem is beszéltünk. Nem volt miről. Viszont több olyan szituáció is volt, amit jó lett volna tisztázni, hiszen engem hozott kellemetlen helyzetbe egy-egy cikk állításai alapján. Persze beszélni nem tudtam vele, mert a telefonját Angéla veszi fel. Olyan, mintha börtönben tartaná Fecót. Pedig, aki ismer, pontosan tudja, hogy semmit sem akarok tőle” – nyilatkozta VV Dya, akit a cikk megjelenése napján más kellemetlenség is ért. „A postaládámban is megtaláltam a cikket. Még a hideg is kirázott tőle. Aztán jött a következő sokk. Az autómhoz érve láttam, hogy a kocsim kerekeit kiszúrta valaki. Nem akartam elhinni, hogy ilyen megtörténhet velem. Teljesen kiborultam” – fakadt ki VV Dya, aki nem tudja, ki állhat a dolgok hátterében.

„Szívesen tisztáznám a dolgot Fecóval, hiszen biztos, hogy a cikkel hozható összefüggésbe, ami történt. De már meg sem próbálom keresni, mert még a végén azt hiszi – ő vagy a felesége –, hogy tényleg akarok tőle valamit. Remélem, hogy amiket olvastam, azokat nem ő nyilatkozta. Ha mégis ő állította, hogy zaklatom őt és folyamatosan keresem, nem tudom miért tette. Nagyon csalódtam benne, ha tényleg ilyeneket nyilatkozott” – mondta a ValóVilág egykori játékosa, aki reméli, hogy a rejtélyes zaklató végre békén hagyja. „Nem szeretném, ha több ilyen, vagy hasonló eset történne. Felkavart, ami történt és nem értem. Vajon kinek jó, hogy ilyet tegyen? Miért kaptam meg a cikket és miért szúrták ki a kocsim kerekeit? Nem értem az egészet, de remélem, hogy több ilyen eset nem lesz” – nyilatkozta VV Dya, akit édesapja próbált megnyugtatni az esetet követően. Míg VV Dya csak találgat, ki tehette a dolgot, egyesek máris tudni vélik azt. Dya közösségi oldalán – ahol a történtek szintén olvashatóak – egyre csak záporoznak a kommentek. A hozzászólók közül többen máris Fecó feleségét, Angélát teszik felelőssé a történtekért. Az egykori ValóVilág-szereplőt sokan óva intik a féltékeny feleségtől. Sőt, olyan rajongó is akadt, aki szerint a plasztikcicának jogi lépéseket kéne tenni az ügyben, még mielőtt nagyobb baj történik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik