Szórakozás

Per lesz? Keményen lealázták a magyar hírességet

Nem szűkölködött ironikus megjegyzésekben a Megasztár péntek esti adása. A zsűri Ákosnak és Zsédának is bevitt egy jólirányzott döfést.

Ákos Ilyenek voltunk című dalával állt pénteken a Megasztár színpadára Farkas-Jenser Balázs. A zsűritagok egyöntetűen nagyon elégedettek voltak a fiú produkciójával, Mester Tamás pedig azt is bevallotta, amikor először látta Balázst, azt gondolta, ő nyeri meg a Megasztárt.

Ám amíg a fiatal tolmács nagy sikert aratott, az ítész néhány szúrós megjegyzést is elejtett, ami ezúttal a dal eredeti előadójának szólt. “Ami az Ákosnál már csak visszaemlékezés, addig nálad a jelen, te még mindig vad vagy és jó” – jelentette ki Mester. “És neked van jövőd is” – tette hozzá Bereczki Zoltán. A zsűritagok véleménye bizonyára nem tetszett Ákos rajongóinak, a zenész vitathatatlanul Magyarország egyik legnépszerűbb énekese és folyamatosan telt házas koncerteket ad.

Ám nem ez volt az egyedüli eset, amikor a zsűritagok jobbnak találták a pénteki előadást, mint az eredetit. Szakos Andrea is, aki Zséda Fekete rúzs dalát énekelte, rengeteg dicséretet kapott. “Messze jobb volt, mint az eredeti” – jegyezte meg mosolyogva Bereczki Zolán, ami nem biztos, hogy jólesett Zsédának, ha hallotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik