Szórakozás

Marsi Anikó kivételezett és „védett” az RTL Klubnál?

Marsi Anikó védett az RTL Klubnál, ezért nem került lapátra – mondják a bennfentesek. A vezetők sem tagadják, hogy a műsorvezető, valóban „védett”, de hivatalosan azért, mert még mindig szülési szabadságon van.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Lassan hat éve, hogy Marsi Anikó távozott az RTL Klub képernyőjéről. Igaz, első gyermeke születése után rövid időre visszatért a Fókuszba, de aztán ismét teherbe esett. Ráadásul az ismert tévést távozása óta folyamatos titok lengi körül, sőt szinte burokban él. Pontosabban hatalmas falak mögött – mesélik a siófokiak, akik hiába szeretnének időnként belesni a Marsi-Palik házaspár otthonába, útjukat állja a birtok kerítése.

Na meg korábban a több ezer kilométeres távolság is, hiszen a házaspár a már említett hat év egy részét Ausztráliában töltötte. Ez sok mindenkit irritált az RTL Klubnál is. Nem csoda, ha a kulisszák mögött arról suttogtak, Marsi Anikó nincs rászorulva, hogy fenntartsák a státuszát a csatornánál, miközben rengeteg embert elbocsátottak az utóbbi időszakban. Többek között Kumin Viktóriát is, aki a Fókusz műsorvezetőjével ellentétben nem engedhette meg magának, hogy kislányával éveket töltsön otthon, pedig biztosan számára is az lett volna az ideális.

Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója a Hír24-nek elmondta, Anikó továbbra is az RTL Klub állományában van. Visszatérésének részleteit még nem beszélték meg vele, így egyelőre nem lehet tudni, mikor láthatjuk őt újra a képernyőn. Ugyanakkor a hírigazgató azt is elmondta, Anikó akkor tér vissza a munkába, amikor majd akar.

A műsorvezető szülési szabadsága információink szerint jövő év nyarán telik le, így azt követően mindenképpen dolgoznia kell, ha rá is érvényesek a vonatkozó jogszabályok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik