Szórakozás

Orvos nélkül meghalt volna a magyar színész! Drámai

Szabó Győző azt állítja, ha évekkel ezelőtt nem kapott volna orvosi segítséget, könnyen meglehet, belehal a drogozásba. Tíz éve tiszta.

A színész az RTL Klub Híradójában őszintén vallott arról, hogy éveken keresztül a kábítószer rabja volt. Eddig titkolta drámáját, de most úgy döntött, kiteregeti a szennyest. Azért vállalta, hogy őszintén beszél kisiklásáról, mert szeretné, ha a fiatalok nem nyúlnának ilyen szerekhez.

Győző saját bevallása szerint füvezéssel kezdte, de aztán rászokott a heroinra. Előfordult, hogy színpadon is a szerek hatása alatt állt. Azt állítja, sosem olyan drogokat fogyasztott, amitől megőrül az ember, próbálta magát mindig kontrollálni.

“Ennek ellenére is volt egy pont, amikor elveszítettem a kontrollt és négy évig nem találtam vissza.” – vallotta be a színész, aki tíz éve megszabadult a drogoktól.

A híresség aggasztónak találja, hogy ma már az iskolások is füveznek. Azért is beszél múltjáról, hogy ezzel felhívja a figyelmet a megelőzésre. Állítja, ha őt 11 éve nem viszik elvonóra, meghalt volna. Akkor megfogadta, többé nem használ ilyen szereket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik