Szórakozás

Ki nem állhatják a magyar sztárt?

Megosztja az embereket Puzsér Róbert, aki a Csillag Születik zsűritagjaként sosem rejti véka alá a véleményét. Ám őt nem izgatja mások véleménye.

Förtelem, kínos, ízléstelen – ezek voltak azok a jelzők, melyeket a leggyakrabban használt Puzsér Róbert a tehetségkutató válogatói alatt. A Csillag Születik legkritikusabb ítésze szinte egyetlen produkciót sem kímélt, s kendőzetlenül mondta meg véleményét a legtehetségesebb kiscsillagoknak is. Puzsér Róbert éppen ezért lett a nézők körében megosztó személyiség, akit vagy rendkívül kedvelnek vagy épp ki nem állhatnak.

A kritikus mindezzel tisztában van, ám cseppet sem érdekli, hogyan vélekednek róla. „Tudom, hogy úgy osztom meg az embereket, mint Mózes a Vörös-tengert, de én a műsorban csak a produkcióra koncentrálok. Számomra semmiféle más szempont nem létezik, csak az, amit látok és hallok a stúdióban. Miért kéne becsapni, áltatni a versenyzőket?” – nyilatkozta a Story magazinnak Puzsér Róbert, aki egy sorozat emblematikus figurájához hasonlította személyiségét. Hogy kire gondolt pontosan és igaz-e, hogy örökbefogadták kiderül a Story magazin legfrissebb számából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik