Szórakozás

Földbe döngölte a versenyzőket Puzsér

A szombati, utolsó válogató adásban senkit sem kímélt Puzsér Róbert. A zsűritag azt állítja, hogy nem szeretne sértegetni, ám mégis megtette.

Nehezen jutott dűlőre a Csillag Születik zsűrije az utolsó válogatón. Az ítészeknek ugyanis a legjobbnak bizonyult hetvenkét produkcióból kellett kiválasztania azt a tizenkettőt, amely az élő adásra érdemes. Ám a biztos továbbjutás mindössze négy formációnak adatott meg. A többi produkciót újra nagyító alá vette a kritikus zsűri. Sőt olyanok kiscsillagok is akadtak, akiknek újra színpadra kellett állniuk, hogy bizonyítsanak. Ahogy az lenni szokott a zsűri ezúttal is nehezen jutott döntésre. Az „ítélethozatalban” pedig a Csillag Születik kritikusa mindössze egy elvhez tartotta magát, a döntéshozatal alkalmával.

„Senkit sem sértek meg emberileg” – jelentette ki korábban értékelési irányelvét Puzsér Róbert, aki kritikáival mégis sokakat megbántott. „Rohadjon ki a szívem, ha én őket továbbengedem” – mondta a zsűritag Babos Richárd és Dósa Krisztián ítélethozatalakor. Ahogy a mindössze tizenkét éves Rubay László produkcióját is – melyért Hernádi Judit rajongott – keményen ostorozta az ítész. „Akkor neveld fel, de ne engedjük tovább! – fakadt ki Puzsér vajszívű ítésztársa hozzáállásán. A Csillag Születik zsűrije végül hosszas huzavona, és jó néhány párbaj után kialakította a CSISZ tizenkét legjobbját. A legesélyesebb produkciók ehét szombattól mérik össze tudásukat az élő adásokon.

Puzsér korábban azt mondta, ő nem akar szimpátiát magának, viszont nem hajlandó olyanokat tovább engedni hétről hétre, akikben nem látja a tehetséget és a lehetőségét annak, hogy képes lesz fennmaradni a sztárrengetegben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik