Szórakozás

A Csillag Születik hozta össze a sármos fiúkat

A Beat Lovers nevezetű formációnak a Csillag Születikben volt az első közös fellépése. A fiúk a műsor kedvéért álltak össze.

Hosszú ideje koptatják már a parkettet a Beat Lovers táncosai, akik kizárólag a Csillag Születik kedvéért alapították meg tánccsapatukat. „Külön-külön már évek óta foglalkozunk tánccal. Sőt, hárman közülünk oktatják is a táncot. Ám így együtt még sosem léptünk színpadra” – árulta el a csapat frontembere, Gutyán Attila. „Jómagam hét éve foglalkozom tánccal, de a csapatban van olyan is, aki csak pár éve hódol ennek a szenvedélynek. Amikor meghallottuk a felhívást, azonnal tudtuk, hogy jelentkeznünk kell” – nyilatkozta a Hír24-nek a Csillag Születik felfedezettje, akinek csapata mindössze három hét alatt rakta össze a középdöntőig szárnyaló koreográfiát.

„Nem volt túl sok időnk gyakorolni. Ami volt, az is mind késő este történt, így elég embertpróbáló volt a dolog. Ám így is sikerült három hét alatt megalkotnunk a koreográfiát” – árulta el Attila, akinek nagy álma, hogy a csapata külföldön is színpadra léphessen egyszer. Méghozzá egy ismert énekes háttértáncosaiként. „Szerintem minden csapat abban reménykedik, hogy egyszer kijut külföldre egy szuperprodukcióba. A legjobb persze az volna, ha egy világsztár háttértáncosaiként léphetnénk fel, de ez egyelőre csak álom. Most a Csillag Születik döntőjébe való bejutás a legfontosabb számunkra” – árulta el Attila, a Beat Lovers táncformáció tagja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik