Szórakozás

Meghalhat Damu Roland? Újabb vélemény

Egyre rémisztőbb hírek érkeznek a kórházban ápolt Damu Roland állapotáról. Ismerősei attól tartanak, hogy a színész nem éri meg azt sem, hogy börtönbe kelljen vonulnia.

Nem pletyka, valóban igaz, hogy egyre rosszabb állapotban van a börtönbüntetésre ítélt színész. Ügyvédje, Ruttner György újabb hírekkel szolgált ügyfele egészségérőll. Azt mondja, a híresség életveszélyes állapotban van, amit az újabb orvosszakértői vizsgálat is megerősített. Ezt egyébként az elmúlt héten egy másik jelentés is megállapította már – mint ahogyan arról a Hír24 elsőként számolt be.

Mivel Damu Roland továbbra is állandó orvosi felügyeletre szorul, ezért szóba sem kerülhet, hogy hazaengedjék a kórházból. Bár mindez abban a halasztási kérelemben is szerepel, melyet a színész és ügyvédje beterjesztett a bíróságra, arra továbbra sem érkezett még válasz. Ez azért furcsa, mert Damunak az elsődleges döntés alapján napokon belül be kellene vonulnia a bv-be. Korábban az ügyvéd elmondta, szokatlan ez az eljárás is, hiszen nem jellemző, hogy ilyen gyorsan hívják be az elítéltet.

A színész ismerősei attól félnek, hogy Damu Roland sorsa megpecsételődik, ha nem kap halasztást és pár nap múlva börtönbe kell mennie. Egyesek szerint pszichés és fizikális állapota is annyira rossz, hogy nem élhet túl egy ilyen traumát, de természetesen attól is félnek, hogy önkezével vethet véget az életének.

A híresség környezetében mindenki abban bízik, hogy napokon belül kedvező döntést hoz a bíróság Damu ügyében és megkapja a halasztást, hogy továbbra is civil kórházban kezelhessék.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik