Szórakozás

Lefizette játékosát Friderikusz Sándor

A Legyen Ön is Milliomos! műsorvezetője annyira könnyűnek találta az első kérdést, hogy inkább felajánlotta a nála lévő pénzt, csak hogy továbbléphessenek.

Talán maga a játékos, Németh Balázs sem számított arra a váratlan szituációra, ami a ma esti Legyen Ön is Milliomos! adásában lesz látható. Friderikusz Sándor ugyanis meglepő dologra szánta el magát. Saját maga ajánlotta fel a nála lévő összeget játékosának. „Melyik sütemény az alábbiak közül? – hangzott a kérdés, amit én magam is könnyűnek találtam. Ahogy Friderikusz Sándor is, aki felajánlotta, hogy inkább nekem adja a nála lévő pénzt, csak lépjünk tovább minél gyorsabban. Én erre el is fogadtam az ajánlatát, s eltettem a nála lévő háromezer forintot” – nyilatkozta a Hír24-nek a Legyen Ön is Milliomos! játékosa, aki olykor pechesnek érezte magát a játékban.

Balázs azt is elmondta, nem szokatlan, ha nincs szerencséje. Korábban egy rég dédelgetett álma éppen egy balszerencsés fordulat miatt hiúsult meg. „Nagy focidrukker vagyok. Egyszer az egyik egyetemi csoporttársammal hosszú ideig gyűjtöttünk arra, hogy kijussunk egy olasz bajnoki mérkőzésre. Ám a repülőtéren megtudtuk, hogy a mérkőzés elmarad. Korábban sosem volt ilyen, mi meg pont belecsúsztunk ebbe az egybe” – nyilatkozta Németh Balázs, akinek már vannak elképzelései, mire fogja költeni nyereményét. Hogy pontosan mennyi összegről is van szó, kiderül a Legyen Ön is Milliomos! ma esti adásából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik