Szórakozás

Kilátástalan a helyzete az RTL Klub játékosának

Végső elkeseredésében jelentkezett a Legyen Ön is Milliomos! játékába Andrea, aki eaz gyre növekvő törlesztőrészlet miatt nem tudja, mihez kezdjen. A nő három gyereket nevel egyedül.

Kilátástalannak látja helyzetét Andrea, a Legyen Ön is Milliomos! ma esti adásának játékosa. A nő egyedül neveli három gyermekét, és csak édesapjára számíthat támaszként. Korábban éppen ezért döntött úgy, hogy lakáshitelhez folyamodik. Ezzel szerette volna könnyebbé tenni viszontagságokkal teli életkörülményeiket. Ráadásul az utóbbi időben Andrea – közgazdász diplomája ellenére – nem talál állást, és a válság miatt törlesztőrészlete is a duplájára ugrott. Így a huszonhárommilliós hitel, ma már negyvenhatra rúg.

„Azt hiszem ennél nem is kell több indok, hogy miért jelentkeztem. Úgy voltam vele, hogy ezt is meg kell próbálnom. Már nincs veszítenivalóm” – nyilatkozta a Hír24-nek Andrea, aki úgy érzi, kilátástalan a helyzete. „Több tucatnyi levelet írtam már az illetékeseknek, hogy tárgyaljunk egy fizethető konstrukcióról. Sajnos, egyelőre üres kapukat döngetek, de bármeddig képes vagyok elmenni. Nem elbliccelni szeretném a hitelem, hanem egy olyan törlesztőrészletet szeretnék, amit valóban ki tudok fizetni, s ami nem kétszer annyi, mint amennyit elő tudok teremteni” – mondta a Legyen Ön is Milliomos! játékosa, aki nagy reményeket fűzött a játékhoz.

„A főnyereményig meg sem akartam állni. Friderikusz Sándoron is érzetem, hogy szorít értem. Mégis, egy kicsit túl óvatos voltam, de utólag mindig könnyebb okosnak lenni” – nyilatkozta Andrea, aki bízik benne, hogy esete kapcsán megoldás születik a hozzá hasonlóan nehéz helyzetben lévők problémájára. A háromgyerekes anyuk házáért vívott játékát ma este nézhetik meg, a Legyen Ön is Milliomos! soron következő adásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik