Szórakozás

Életveszélyben van az RTL brutálisan megvert sztárja?

Veronika tényleg életveszélyben lenne? Egyesek szerint nem kizárt, hogy Cristofel megpróbálja még bántani.

Egyesek úgy gondolják, azzal, hogy Cristofelt bevitték a rendőrségre örökre megtanulta, nőt nem verünk. Veronikához közel állók viszont azt mondják, a lány a biztonság kedvéért folyamatosan zárja otthon az ajtót és soha nincs egyedül. Szerencsére a barátai és a rokonai nem csupán ápolják, hanem a biztonságára is ügyelnek.

A lány egyébként a Hír24-nek tegnap azt mondta, nincs jól, szeretné, ha ezt mindenki megértené és hagynák őt pihenni és gyógyulni.

Ügyvédje, dr. Hyross Virág elmondta, lehetőségük lenne távoltartási végzést kérni Cristofel ellen, de ezt egyelőre még nem kezdeményezték. Abban bíznak, hogy a fiú nem közelíti meg többé Veronikát.

A Hír24-nek sikerült utolérnie Cristofelt is, aki az ügyről ugyan nem kívánt beszélni, azt mondta, arról csakis az ügyvédje nyilatkozik a jövőben. Azt azonban kijelentette, nem kell félnie tőle a lánynak, ugyanis soha többé nem akar vele találkozni. Az általunk megkérdezett pszichológus azonban azt állítja, az elkövetők gyakran ígérgetnek hasonlókat, aztán mégiscsak visszatérnek a tett helyszínére. Éppen ezért érthetetlen, hogy a rendőrség miért nem vette őrizetbe a kubai macsót. A szakember szerint ez már csak azért is indokolt lenne, mert ilyen esetekben akár a szökés vagy az elrejtőzés veszélye is fennállhat.

A hatóságok azonban vélhetően másképpen látták, ugyanis nem tartották bent Cristofelt a rendőrségen. Ugyanakkor súlyos testi sértés kísérletével gyanúsították meg, amelynek büntetési tétele akár 3 évnyi szabadságvesztés is lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik