Szórakozás

Volt férje után sír a színésznő – mit szólhat a barátja?

Nem érezheti túl jól magát a bőrében Scarlett Johansson új partnere, Nate Naylor, a színésznő ugyanis még mindig a volt férjével foglalkozik, és ezt nem is titkolja.

A 27 éves sztár egy interjúban nyíltan bevallotta, hogy Ryan Reynolds mellett nemcsak nagyon boldog volt, hanem különlegesnek is érezte a kapcsolatukat, és a mai napig sem felejtette el a férfit. „Csodálatos volt szerelembe esni, megházasodni, elköteleződni – áradozott meglepően őszintén Johansson. – Jó tudni, hogy lehet valakit ennyire szeretni, és azt hiszem, ilyen csak ritkán adódik az életben.”

Ha pedig mindez még nem lett volna elég mostani partnerének, a színésznő azt is elmondta, hogy még nincs teljesen túl a 2008-tól 2011-ig tartó házasságon. „Javul a helyzet, de még nem zártam le magamban a dolgot – árulta el. – Rettenetes volt a szakítás, teljesen padlóra kerültem tőle. Azt hittem, vele fogom leélni az életemet, de aztán mégsem így alakult. Nagyon magányos voltam utána, és a mai napig furcsa érzés, hogy nincs mellettem a társam.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik