Szórakozás

Óriási pénzért szerződne Stohl egy másik tévécsatornához?

Azt beszélik, hogy Stohl Andrásra pályázik az egyik tévécsatorna, ám a dolgot még nagyon titkosan kezelik. Azt is pletykálják, hogy a híresség saját műsort és óriási gázsit kapna.

Újabb meghökkentő hír Stohl Andrással kapcsolatban. Nem elég, hogy arról beszélnek, nagy bajba került anyagilag, összerúgták a port az ügyvédjével, most azt pletykálják, elképzelhető, hamarosan új csatornán jelentkezik, ráadásul saját műsorral. Ezt egyébként egyelőre mindenki tagadja, bár televíziós berkekben tudni vélik, mindez csak a titkolózás része.

Egyszer már Stoh jogerős ítélete előtt is felvetődött, hogy a színész esetleg a TV2-höz szerződne. Abban az időben azért merült fel ez a variáció, mert a híresség többször is nyilatkozott ügye aktuális állásáról a konkurens csatornának. Akkor a csatorna illetékese kijelentette, Stohl András biztosan nem szerződik hozzájuk és azóta sem erősítették meg ezt a híresztelést. Persze, ez valójában semmit nem jelent.

Ugyanakkor igencsak érdekes, hogy bár Stohl András már hetek óta szabadlábon van, továbbra sem tudni, milyen műsorokban számít rá az RTL Klub, ha egyáltalán igényt tartanak még a munkájára. A hallgatás és a titkolózás igencsak nagy tehát a híresség körül.

Egyesek azt is tudni vélik, hogy az Magyar Televízió szeretné elcsábítani Stohlt, mint ahogyan azt Fábryval is tették. A Hír24 érdeklődésére azonban a köztévénél azt mondták, nem tudnak ilyen tervekről. Mint tudjuk, eleinte Fábryval kapcsolatban is nagyon titkolóztak, ami persze nem csoda, hiszen amíg nincs a kezükben aláírt szerződés, miért is vernének nagydobra egy ilyen hírt?

Ráadásul az RTL Klubnál arról sem kívánnak beszélni, hogy Stohl Andrásnak van-e jelenleg élő szerződése a csatornával, vagy ha nincs, akkor kívánnak-e vele újat kötni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik