Szórakozás

Súlyos válságot élt túl a magyar sztárpár kapcsolata

Könyvírással dolgozta fel házasságának válságát Szalay Kriszta. A színésznő és férje, Cserna Antal ma már újra boldogok.

Cserna Antallal közös életükről készült  könyvet írni Szalay Kriszta színésznő. Az első betű papírra vetése után egy héttel azonban váratlan esemény történt, egy fiatal lány szerelmet vallott a színésznek: így belépett az élettükbe a harmadik és vele együtt a féltékenység is.
A szerző sajtótájékoztatón mesélt a legnehezebb pillanatokról, amikor még nem tudta, van-e remény arra, hogy rendbehozza házasságát férjével. “A könyv naplóformát öltött, az írás pedig jó terápiás módszernek bizonyult. Kapaszkodtam a betűkbe” – vallotta Kriszta. “Nem tagadom, szorongtam, egzisztenciálisan is, az anyagiak miatt is, egyáltalán nem voltam biztos abban, hogy kilábalunk ebből” – mesélte a színésznő, aki ma már újra boldog házasságban él Tónival.

Feleségét Cserna Antal is elkísérte a Lélekre vetkőzve című könyv bemutatójára, így neki is alkalma adódott mesélni a történtekről. A színész elmondta, eleinte félt attól, hogy milyen visszhangot vált ki Kriszta könyve. “Forgolódtam rajta” – fogalmazta meg.

A rendezvényen többek között Gregor Bernadett, Soma, Herczeg Zoltán is részt vett. Arról, hogy ők miként  vélekednek a párkapcsolati problémákról, hamarosan olvashatsz itt, a Hír24-en.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik