Szórakozás

Kirúgják az RTL Klub ismert arcát?

Egyesek szerint Puzsér Róbert egyre elviselhetetlenebb, kötözködése pedig sokaknál kiverte a biztosítékot. Azt suttogják, nem kizárt, hogy kirúgják a Csillag Születikből.

A Hír24 megpróbált utánajárni, mi igaz a pletykákból. Úgy tudjuk, hogy a híreket az indította el, hogy Puzsér Róbert nem csak a versenyzőkkel keménykedik, hanem a többi zsűritaggal is. Ráadásul maga nyilatkozta, nem érdekli, hogy a többiek mit gondolnak, ő bizony ki áll a saját véleménye mellett. Ráadásul mindezt igencsak nyersen és durván teszi, nem csoda, ha a versenyzők többsége fél tőle.

Nyílván ez indította el a pletykát, miszerint betelt a pohár és Puzsér Róbertet kirúgják az ítészek közül. Ha ez így lenne, mindenképpen egyedülállónak számítana, hiszen egyetlen tehetségkutatóból sem tettek még ki zsűritagot az adás közben.

Volt ugyan 2009-ben egy hasonló eset, de az az RTL Klub Szombat esti láz című műsorában történt. Mint ahogyan arról akkoriban beszámoltunk, Medveczky Ilonának kellett távoznia az akkori zsűriből. Az indok az volt, hogy a művésznő többször kedvezőtlenül nyilatkozott a produkcióról. Akkoriban azt beszélték, hogy Medveczky Ilonát sem csak úgy hipp-hopp tették ki az ítészek közül, erre csak többszöri figyelmeztetés után került sor. Ennél a történetnél a slusszpoén az volt, hogy a híresség az RTL-es távozását követően a konkurencia Megasztár című műsorában tűnt fel.

Ám úgy tűnik, Puzsér Róbert esetében egészen más a helyzet. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója a Hír24 érdeklődésére elmondta, nincs szándékukban a Csillag Születi szókimondó emberét meneszteni, mert szerinte semmi olyat nem tett, ami ezt indokolná. Elégedettek a munkájával, mint ahogyan Hernádi Juditéval, Hajós Andráséval és Pokorni Liáéval is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik