Szórakozás

Pótolhatatlan veszteség érte Tarány Tamást

Figyelmetlensége és a nagy sietség miatt veszett oda Tarány Tamás tabletje. Az x-faktoros minden emléke és adata odalett.

Koncertről koncertre járt az utóbbi időben Tarány Tamás, aki az X-Faktor Live Tour alatt szinte minden nagyobb hazai városban megfordult. Bár a nagysikerű turné hazánkban már lezárult, az örömteli élmények közé, egy kis üröm is vegyül. Az egyre fittebb énekes ugyanis elhagyta szeretett tabletjét, melyet még az X-Faktor produkciótól kapott ajándékba. Tamás, ahogy már a műsor alatt, úgy később is, szinte mindent rögzített az eszközzel, így a drága szerkentyű elvesztése nagyon megviselte őt.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

„Tatabánya! Nagyon jól éreztem magam. Remélem ti is! Viszont szükségem lenne a segítségetekre! A sietségben a kocsitetőn maradt a Galaxy tabom, ami nagyon fontos számomra. Valszeg már a Vértes Center parkolóházában leeshetett. Ha valaki esetleg megtalálta, kérem jelezze!” – kérte rajongói segítségét közösségi oldalán.

Bár a rajongók többször is megosztották az x-faktoros segélykiáltását, a kütyü csak nem került elő. „Sziasztok! Nincs meg a tabom, gyanúm szerint nem is lesz. Csak az adatokat sajnálom rajta. Mindenem rajta volt” – írta ki nem sokkal a segítségkérő post után. A rajongók egyből az énekes vigasztalásába kezdtek, ám nem jártak sok sikerrel. Tarány Tamás ezért most a munkába temetkezik, s gőzerővel készül az erdélyi x-faktoros turnéra. Bár az ő tabletje még előkerülhet, véglet elbúcsúzhat a tenyérnyi elektronikai cikktől Kocsis Tibor. A X-Faktor nyertese ugyanis ripityára törte tabletje kijelzőjét, melyen ő is többtucatnyi címet és képet tárolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik